Tania01 Blouse Muslimah Dark Blue Lycra Knit

Purchase this product now and earn 79 Points!

RM79.00

Earn up to 79 Points.

RM79.00
Size Click Size and Add to Cart S M L XL XXL XXXL
Clear selection
Clear
SKU: Tania01 Categories: , Tag:

Description

Inginkan blouse muslimah iron less yang sesuai dipakai pergi travel atau jalan-jalan?Perkenalkan Blouse Muslimah Tania terbaru dari kami. Bila pakai pergi travel tak rungsing dah kalau hotel tak menyediakan iron dalam bilik. Design pun bukan biasa-biasa. Ada ruffles comel di lengan dengan button hiasan di depan. Nak bergambar buat kenangan pun lebih yakin. Mesti senyum lebar je nanti.

 Lepas cuci, keringkan dan boleh terus pakai semula. 90% ironless. Kenapa kami bagitau 90%? Ada sesetengah orang yang particular mungkin masih nak gosok lagi baju ni sebab kemungkinan kedut-kedut manja timbul masih yang ada. Pendapat masing-masingkan berbeza. Takut pula memberikan harapan palsu

Material : Lycra Knit (kain macam kain tshirt tapi memeri/strechable)

✔ Warna Dark Blue/ Biru Tua

✔ Saiz S hingga 3XL

✔ Lengan panjang

✔ Labuh cover bahagian punggung, check pada ukuran baju untuk mengetahui sama ada labuh baju ni sampai paras lutut anda atau tidaksebab ia bergantung pada ketinggian pemakai

✔ hidden zip/zip tersembunyi di bahagian depan (nursing friendly)

✔ ada poket di sisi

✔ diserikan dengan ruffles comel pada lengan dan butang yang nampak smart. butang sebagai hiasan saja dan tak boleh dibuka

 

Untuk membuat pembelian, pilih saiz yang ada dan klik pada “Add to Cart”

Setelah selesai, checkout dan isi butiran lanjut.

Tania01 Blouse Muslimah Dark Blue Lycra Knit 11

Tania01 Blouse Muslimah Dark Blue Lycra Knit 12

Tania01 Blouse Muslimah Dark Blue Lycra Knit 13 Tania01 Blouse Muslimah Dark Blue Lycra Knit 14 Tania01 Blouse Muslimah Dark Blue Lycra Knit 15

 

 

Additional information

Weight300 g
Size

, , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tania01 Blouse Muslimah Dark Blue Lycra Knit”